zaterdag 10 oktober 2009

Cindy en Denise (II)

De eerste woensdag dat Daan weer thuis was gekomen, belde Denise om acht uur bij hun flat aan. Er was die avond voetbal op tv en Cindy had Daan verteld, dat ze met Denise uit zou gaan, zodat hij rustig kon kijken. Zoals Cindy gevraagd had, had Denise zich behoorlijk sexy opgetut en aangekleed: ze droeg een kort spijkerrokje met daarop een strak laag uitgesneden truitje. Daaronder een zwart/rood lijfje, waaraan zwarte nylons zaten vastgemaakt en daarover een zwarte string. Haar zwarte hoge laarzen maakten de outfit compleet. Ook Cindy zag eruit om door een ringetje te halen. Ze had een strak zittend jurkje aan en Denise vermoedde dat ze haar mooiste witte lingerie eronder aan had.

Cindy deed open, liet Denise binnen en sloot de deur achter haar. Nadat ze elkaar gekust hadden, bewonderden ze elkaars kleding. Samen liepen ze de woonkamer binnen, waar Daan op de bank zat. Denise liep op hem af en bukte zich om met hem de gebruikelijke kussen uit te wisselen. Toen ze weer recht kwam zag ze zijn blik naar haar borsten flitsen en Denise bleef net iets langer dan gebruikelijk zou zijn voorover hangen. Wat haar betrof, was het spel begonnen … Nauwlettend had Cindy de begroeting gade geslagen.

“Zo Daan, ik dacht dat je naar het voetbal moest kijken, maar je hebt niet alleen oog voor de televisie, zie ik”, sprak Cindy ondeugend, terwijl ze over haar kousen van haar knie omhoog streek, waarbij ze haar toch al korte jurkje nog iets verder omhoog stroopte, zodat een stukje van haar kousenband zichtbaar werd.
“Jammer, dat je net vanavond voetbal wilt kijken. Denise belde me daarstraks om me te vertellen, dat ze vanavond persé een jongen wil scoren en wat zou je er van vinden als we eens thuis bleven, lieverd, en we ons met jou bezig houden? Je hebt er wel eens vaker over gehad, dat je wel eens een triootje wilde?”
Daan begon als een klein jochie te blozen en wist niet wat hij moest zeggen. “Schatje, je bent altijd zo lief voor me, dat ik met Denise heb afgesproken een droom van je te verwezenlijken door met zijn drieën te gaan seksen, tenzij je natuurlijk liever voetbal gaat kijken …” en daarbij sloeg ze haar arm om Denises schouder.
“Zal ik de tv maar uitzetten?” Zonder zijn antwoord af te wachten, drukte ze de televisie uit en liep heupwiegend, mij meetrekkend, op Daan af.

Verbouwereerd keek hij vanaf de bank naar ons op. We gingen elk aan een kant naast hem zitten. “Denk je ons wel aan te kunnen”, vroeg Denise plagend. Ze draaide zich naar hem toe en legde haar hand op de zijne, die op zijn bovenbeen rustte. Door die beweging trok haar truitje wat omlaag en meteen zag ze hoe Daans ogen naar haar borsten afdaalden. Cindy begon nu echt te teasen; ze trok haar jurkje wat omlaag en zei tegen Daan: “vind je de mijne niet veel mooier? Ze zijn wel niet zo groot als die van Denise, maar je zegt altijd dat ze de lekkerste zijn van allemaal, net als ik jou paal zo lekker vind.” Ze streek daarbij over zijn been naar zijn kruis en kneep in zijn geslacht.
“Ja, Denise, voel maar eens wat een lekker ding hier zit”. Denise pakte in zijn kruis en kneep er zachtjes in.
“Hmmm”, kreunde ze, “dat vóélt zeker al lekker. Ik ben benieuwd of hij nog harder wordt als ik je wat meer van mijn borsten laat zien, Daan”. Daarop trok ze haar truitje uit en schommelde haar borsten voor zijn gezicht. Daan hapte er meteen aan en Denise voelde haar tepels hard worden. Ze wipte haar borsten half uit mijn bh en bood ze aan hem aan. Intussen stapte Cindy uit haar jurkje, ging voor Daan staan en boog zich voorover om zijn broek los te knopen en een rechtopstaande pik uit zijn broek te bevrijden. Nadat Daan eerst Denises borsten had gemasseerd, begon hij opnieuw aan haar tepels te zuigen en zijn met zijn hand ging hij onder het rokje op zoek naar haar genotplekje tussen haar benen. Als snel vonden zijn vingers haar inmiddels glibberig geworden sneetje.
“Kan je ook zo goed aan mijn klitje zuigen, geile Daan?”, vroeg Denise hijgend, want haar geilheid had mijn ademhaling opgejaagd. Hij glimlachte alleen maar als antwoord en zijn ogen schitterden. Denise sprong van hem af, stapte uit haar rokje en ontdeed zich van haar string. Intussen had Cindy Daan zijn broek een end naar beneden getrokken en begon hem hartstochtelijk te pijpen. Denise ging nu wijdbeens op de bank staan en bood haar poesje aan. Met veel moeite kon Daan zijn hoofd in haar kruis drukken; daarom sloeg Denise haar benen over zijn schouders en Daan drukte zijn mond tegen de lipjes, zijn tong zoekend naar het knobbeltje, terwijl zijn handen haar billen kneedden. Plotseling probeerde hij zich uit zijn toch ietwat benarde positie te bevrijden. Denise vermoedde dat hij ging klaarkomen en doordat ze haar kutje iets steviger op zijn mond drukte, smoorden de kreten die bij zijn orgasme vrij kwamen. Denise voelde een paar klodders sperma tegen haar rug slaan en langzaam naar haar bilnaad glijden. Onder Denise lag Daan te kronkelen en te schokken; hij hapte hijgend naar adem. Denise keek om naar Cindy, die bezig was de laatste druppels uit zijn knots te persen. Ze lachten elkaar toe vanwege het succes dat ze hadden behaald.
Ze lieten elkaar alle drie los en terwijl Denise haar kledingstukken opraapte en Daan zijn broek optrok zei Cindy: “Kom op, joh, naar boven en nu ga je ons verwennen!” Aldus geschiedde.

Wordt vervolgd ...

(c) Boboosverhalen

1 opmerking:

  1. Het is alvast heel onschuldig en schattig geschreven, ik ben benieuwd naar het vervolg

    BeantwoordenVerwijderen